Lifegrupper

I tillegg til festgudstjenesten i Filadelfiakirken søndag formiddag kl.12, er du velkommen til å være med i mindre samlinger hjemme hos noen i kirken. Det er mange grunner til at folk kommer til en kirke, men det er en grunn til at de ønsker å være der over tid. Det er at de får venner der.

Lifegrupper som vi kaller det, er mindre samlinger av mennesker som bryr seg om hverandre. Gruppene kan variere fra 5 – 15 personer og møtes annenhver uke i hjemmene for å dele livet med hverandre. Helt fra kirkens fødsel, for 2000 år siden, ser vi hvordan kirkelivet ble ordnet rundt hjemmene. De troende møttes ikke bare i tempelet, men ”i hjemmene brøt de brødet, og de spiste sammen med oppriktig og inderlig glede” (Apg. 2:46-47).

Festgudstjenesten søndag kl. 12.00 og lifegruppene utfyller hverandre på en fantastisk måte. De er som to vinger på en ørn som gjør den i stand til å fly. Å komme til en gudstjeneste, delta i tilbedelsen og lytte til inspirerende undervisning fra Bibelen, er trosstyrkende og gir et skikkelig løft i hverdagen. Det er imidlertid ikke nok for en sunn og kraftfull vekst i det kristne livet. Lifegruppene er stedet for å lære og tjene andre med sine åndelige gaver – både i og utenfor gruppen. I en lifegruppe kan alle delta. Alle vil bli sett og lyttet til. Ingen trenger å være ufrivillig alene. Det er om slike samlinger Bibelen sier: “…Når dere kommer sammen, har den ene en salme, en annen har lære, én har åpenbaring, én har tungetale, en annen har tydning. Men la alt tjene til å bygge opp”. (1 Kor. 14.26)

Ønsker du å bli bedt hjem til noen i kirken? Ønsker du å utvikle varme og betydningsfulle relasjoner? Ønsker du å vokse som kristen og i bruken av dine nådegaver?

Da er du velkommen til å være med i en av kirkens lifegrupper. Ta kontakt med oss for påmelding HER.
 

Ungdom

Vi treffes annenhver uke i mindre grupper for felleskap, pepp og bønn. Vi spiser sammen, snakker og blir bedre kjent med hverandre.
I Connect får du noen du kan dele og snakke om troen med. I tillegg gjør Connect at du lettere kan koble deg på ungdomsmiljøet og få nye venner.

 

Kontaktpersoner:

 
Bengt Runar
bengtrunarh@gmail.com
 

Ungdomsmiljøet:

Nils Wämmerfors 940 57 095

Simon Vehusheia 472 98 648

Frida Våraker 979 76 886