GUDSTJENESTER

Påmelding

Påmelding

Lenke til påmelding for Filadelfiakirkens arrangementer.

 

Vi har to gudstjenester på 60-75 minutter, kl. 11:00 og 13:00. Her er det viktig at du melder deg på den gudstjenesten du ønsker å gå på, og følger smittevernsreglene. Dette er for å følge de retningslinjer som er påkrevd av oss som arrangør, for å kunne melde om eventuell smitte under våre arrangement. Vi får lov til å samles 200 personer, og vi vil rigge salen etter dette. Familie i samme husstand får sitte sammen og det vil bli to stoler mellom hver husstand. Møt opp i god tid for å unngå kø, du skal registreres og får tildelt plass av en i vertskapet. FilaKids-Søndag er kl. 13:00 og møtes på Elvescenen. Her vil de dele opp i grupper som de pleier å gjøre. Barn mellom 3-5 år må ha følge av voksen under hele samlingen. Påmelding skjer via Checkin for både barn og voksen. Det blir ingen kirkekaffe.

 

Påmelding via Checkin

Velg billett til den gudstjenesten du ønsker å gå på, FilaKids har egen påmelding. Er du medvirkende på ukens gudstjenester, velger du "Medvirkende kl. 11 og kl. 13". Er du voksen og skal følge med barnet ditt må du bestille billett til medvirkende kl. 11 og 13, her velger du billetten «medvirkende på FilaKids kl. 13».

 

Online

Vi fortsetter med å sende Online på YouTube og Facebook. Dette er en forenklet utgave av det du har sett under våren. Vi ønsker å nå ut med vårt budskap gjennom sosiale medier, men også ha et tilbud til de som ikke ønsker å komme til kirken på grunn av smitterisiko.

 

Vi følger smittevernsreglene:

  • Bli hjemme hvis du er syk
  • Vask hender
  • Hold avstand på 1 meter