GOD SOMMER

Viktige datoer og info

Etter en annerledes tid åpner vi endelig for bortimot vanlig drift.

Første gudstjeneste er 23. august – både kl. 11:00 og 13:00. Vi har lov til å samles 200 personer pluss medvirkende. Vi kommer til å rigge salen slik at vi følger smittevernsreglene. Vi ønsker at alle skal få muligheten til å samles i kirken, derfor to like gudstjenester på omlag 60–75 minutter. Det blir ingen kirkekaffe. En viktig endring er at nå må alle melde seg på før de kommer til gudstjenesten. Man må altså gå inn på Filadelfiakirkens hjemmeside eller Facebook-side for å melde seg på. Dette er for å følge de retningslinjer som er påkrevd av oss som arrangør, for å kunne melde om eventuell smitte under våre arrangement.

FilaKids blir på søndager kl. 11:00 på Elvescenen, og barna møter direkte der for registrering og egen gudstjeneste. Det vil også streames direkte til minglerommet på Elvescenen for de foreldre som vil være på Elvescenen.

Vi fortsetter med å sende Online på YouTube og Facebook, og første sending er 16. august. Vi ønsker å nå ut med vårt budskap gjennom sosiale medier, men også ha et tilbud til de som ikke ønsker å komme til kirken på grunn av smitterisiko.

Andre arrangement og grupper kommer også til å åpne opp i løpet av høsten.

 

Vi følger smittevernsreglene:

1. Bli hjemme hvis du er syk

2. Vask hender

3. Hold avstand på 1 meter