Alphakurs 2018

Alphakurs går over 10 torsdagskvelder høsten 2018. Oppstart er 6. september. Siste kurskveld er torsdag 15. november.

Alphakurs tar for seg kjernen i den kristne tro og livets store spørsmål. Mer enn 24 millioner mennesker har gått et alphakurs, som finnes i 169 land og er oversatt til 112 språk.

Kurset er for deg som er på leting etter tro og mening med livet. Tror, men likevel tviler. Er ny i kristen tro. Ønsker en oppfriskning av grunnsannhetene. Er ny i kirken.

Noen av temaene vi går igjennom er: Hvem er Jesus og hvorfor døde Han? Hvordan an jeg vite at jeg tror? Hva er bønn? Helbreder Gud i dag? En god Gud i en ond verden. Hvem er Den Hellige Ånd.

Kurskveldene starter kl 19.00 på Elvescenen, Søren Lemmichsgate 1, rett bak Filadelfiakirken. Vi har undervisning og gruppesamtaler, gode samtaler og god mat. Helgen 19-21. oktober drar vi bort sammen. Årets alphaweekend går til Sole Gjestegård på Noresund. Dette er et høydepunkt i kurset.
 
JA, JEG VIL MELDE MEG PÅ KURSET

 
Priser:
- Kurset koster kr 500,- og betales først etter andre kurskveld. Dersom du ikke ønsker å fortsette kurset er det helt i orden. Denne kursavgiften dekker mat og kurshefte.

- Alphaweekend koster kr 1250,- (for enerom kommer 350kr i tillegg). Sole Gjestegår ligger i Noresund og er et hyggelig hotell med nydelig matservering, koselige oppholdsrom og turmuligheter i nærområdet.

Spørsmål? Kontakt oss på mail