GUDSTJENESTER

Viktig informasjon

Påmelding

Gå inn på Checkin og søk opp Filadelfiakirken Drammen.

Høstferie

27. september og 4. oktober er det Gudstjeneste kl. 13 med FilaKids-søndag.

 

Vi håper du har hatt en fin sommer og ønsker deg velkommen tilbake til Gudsjeneste i Filadelfiakirken. Vi har to gudstjenester på omlag 60-75 minutter, kl. 11:00 og 13:00. Her er det viktig at du melder deg på den gudstjenesten du ønsker å gå på, og følger smittevernsreglene. Dette er for å følge de retningslinjer som er påkrevd av oss som arrangør, for å kunne melde om eventuell smitte under våre arrangement. Vi får lov til å samles 200 personer, og vi vil rigge salen etter dette. Familie i samme husstand får sitte sammen og det vil bli to stoler mellom hver husstand. Møt opp i god tid for å unngå kø, du skal registreres og får tildelt plass av en i vertskapet. FilaKids-Søndag er kl. 13:00 og møtes på Elvescenen. Her vil de dele opp i grupper som de pleier å gjøre. Barn mellom 3-5 år må ha følge av voksen under hele samlingen. Påmelding skjer via Checkin for både barn og voksen. Det blir ingen kirkekaffe.

 
Vi vil også arrangere dåp 13. september og 11. oktober. Om du ønsker å døpe deg kan du kontakte Gunhilde via mail.

 

Påmelding via Checkin

Hver mandag legger vi ut en link til søndagens Gudstjeneste på Facebook. Her velger du billett til den gudstjenesten du skal gå på, barn som skal på FilaKids-Søndag har egen billett her. Er du voksen og skal følge med barnet ditt må du velge linken til medvirkende kl. 11 og 13, her velger du billetten «medvirkende på FilaKids kl. 13».

 

Online

Vi fortsetter med å sende Online på YouTube og Facebook. Dette er en forenklet utgave av det du har sett under våren. Vi ønsker å nå ut med vårt budskap gjennom sosiale medier, men også ha et tilbud til de som ikke ønsker å komme til kirken på grunn av smitterisiko.

 
 
Andre arrangement og grupper kommer også til å åpne opp i løpet av høsten.

 

Vi følger smittevernsreglene:

1. Bli hjemme hvis du er syk

2. Vask hender

3. Hold avstand på 1 meter