Skal du konfirmeres til neste år?

Tentro er tingen!

Tentro er Frikirkelig konfirmasjon og Filadelfiakirken i Drammen tilbyr alle 9 klassinger et fullverdig år med spennende temaer, turer og et dypdykk i de store spørsmålene om tro og det å være menneske. Vi kaller tentro for et "nysgjerrighetskurs" i den kristne tro. Her får du god undervisning av erfarne lærere som har stor takhøyde for store og små spørsmål. Du vil møte elever som er vokst opp i den kristne tro og elever som er bare er nysgjerrige på å vite mer.

Annenhver tirsdag er det en samling på 1,5 timer. Her går man igjennom dagens tema, har gruppearbeid og er sosiale sammen.
Tentro arrangerer to turer i løpet av året; "en bli kjent tur" i begynnelsen av høstsemesteret og en Londontur på våren av 2016.

Selve høytidsdagen er første søndagen i mai 2016 og her er det tentroelevene selv som står for hovedingrediensene av gudstjenesten. Årets kull var på hele 23 elever og de var superflinke med fremføring av egen film, quiz, band og dans.

Tentro jobber tett med ungdomsarbeidet i Filadelfia som heter Fila Ung og er velkommen til å delta på deres leire og happenings gjennom hele året.

Er du nysgjerrig på tentro i Filadelfiakirken kom på infomøte tirsdag 25 august kl 18.00 i Tomtegata 2, Filadelfiakirken. Dette er for både elever og foreldre. Les mer om tentro her.

Ønsker du å melde deg på tentro send mail til maria@filadelfiadrammen.org