Gudstjeneste, hver søndag kl. 12.00

Hver søndag kl. 12.00

Velkommen til å feire gudstjeneste hos oss. I Filadelfiakirken er døren åpen for deg, uansett bakgrunn og hvor du måtte være på din åndelige reise. Vi håper du vil finne deg godt til rette og føle deg hjemme, selv om du ikke har vært i en kirke før. Du er velkommen til ”bare” å komme på besøk eller om du ønsker at Filadelfiakirken skal bli din kirke.

Sang og musikk

Filadelfiakirken er glad i sang og musikk, derfor synger vi sammen i gudstjenesten. Kirken har mange kor, for barn og for voksne. Lovsang og tilbedelse er en naturlig del av vår gudstjeneste. Det er et naturlig uttrykk for vår relasjon til Gud, og en hjelp til å komme i kontakt med Ham på en sterkere måte. Vi ønsker å erfare Hans nærvær hver gang vi møtes til gudstjeneste.

Livsgivende forkynnelse

En viktig del av gudstjenesten er forkynnelsen av Guds Ord. Bibelens budskap, slik det ble forkynt og demonstrert av Jesus, bringer liv, legedom og gjenopprettelse til mennesker. Jesus kom ikke bare med ord, men med kraft som ga hjelp og skapte nytt håp i folks liv. Vi arbeider konsentrert med å løfte fram evangeliets livgivende sannheter på en enkel, forståelig og brukervennlig måte. Gud har gitt hver og en av oss en stort potensial. Det er Hans gave til oss. At vi tar det i bruk er vår gave til Ham. Har du lyst til å høre noen eksempler på taler i Filadelfiakirken, kan du høre på våre podkaster ved å klikke her.

En kjærlig far

Gud er en kjærlig Far som lengter etter å være sammen med sine barn. De fleste av oss er trøtte av ord som har liten relevans til vårt daglige liv. Vi trenger noe med substans, noe nytt og friskt som kan skape en forandring i vår hverdag. Vår lengsel er å erfare mer av den kraft og det rike livet med Gud som Bibelen beskriver. Det er grunn til å ha forventning når Bibelen sier at ”Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja til evig tid”.

 

Du er hjertelig velkommen!