SAMTALETJENESTE

Ledig stilling

Nå ønsker Filadelfiakirken Drammen å etablere et samtalesenter for mennesker som opplever utfordringer i livet. Samtalesenteret ønsker å ha omsorg for hele mennesket. Våre samtaler er i en ramme av sjelesorg. Det vil si at vi ønsker at mennesker skal få et bedre forhold til Gud, til seg selv og til andre mennesker.
Filadelfiakirken Drammen er en flergenerasjonskirke med 1.100 medlemmer og tilhøringe. Kirken driver et utstrakt arbeid både innen diakoni, misjon, gudstjeneste, barne- og ungdomarbeid. Vi som kirke ønsker å være en utstrakt hånd, tilby et fellesskap og lede mennesker til tro på og etterfølgelse av Jesus.
Vi søker etter en person som har evnen til å jobbe selvstendig, er løsningsorientert og er interessert i å møte mennesker i samtalerommet. I den forbindelse ønsker vi å ansette en leder for samtalesenteret i 20 %-stilling.
 

Arbeids- og ansvarsoppgaver:

Stillingen handler om å bygge opp og administrere samtalesenteret. En del av stillingen vil også være samtaler.
 

Kvalifikasjoner:

Det er ønskelig at søkere har relevant kompetanse, utdanning og/eller erfaring innen sjelesorg eller annen relevant fagfelt.
Den som tilsettes må kunne arbeide lojalt i samsvar med Filadelfiakirkens visjon, mål og verdigrunnlag.
 

Vi tilbyr:

Muligheten til å forme sin egen arbeidshverdag.
Lønn etter avtale.
20% ansettelse etter avtale.
Søknad med vedlegg sendes til gunhilde@filadelfiadrammen.no, Med vedlegg menes CV, vitnemål, attester og annen relevant dokumentasjon.