Nyhet

Stilling ledig som barneleder/barnepastor

Filadelfiakirken Drammen er en flergenerasjonskirke med 1.100 medlemmer og tilhøringe. Kirken driver et utstrakt arbeid både innen diakoni, misjon, gudstjeneste, barne- og ungdomarbeid. Vi som kirke ønsker å være en utstrakt hånd, tilby et fellesskap og lede mennesker til tro på og etterfølgelse av Jesus.

Ønsker du å bli en av våre barneledere?
50–100 % stilling ledig som barneleder/barnepastor

FilaKids er navnet på vårt arbeid blant barn. Vi har over 150 barn som er registrert i vårt arbeid. FilaKids Søndag er vårt arbeid parallellt med vår gudstjeneste. FilaKids Tirsdag er vårt ukebaserte opplegg for barn. Her finner du alt fra junior, barnekor, active, outside. Vi drømmer også om å starte et arbeid blant barn og unge på Klokkarstua. Totalt har vi kapasitet til å ha to ansatte barneledere i vår kirke.

Vi søker etter en person som elsker å være sammen med barn og er en engasjert forkynner for de unge. Vi er på leting etter en person som har evnen til å være kreativ, jobbe i team, jobbe selvstendig, er løsningsorientert og er interessert i å bygge kirke i Drammen.Arbeids- og ansvarsoppgaver:
Stillingen handler om å videreføre og videreutvikle FilaKids.Kvalifikasjoner:
Det er ønskelig at søkere har relevant kompetanse, utdanning og/eller erfaring innen arbeid blant barn. Den som tilsettes må kunne arbeide lojalt i samsvar med Filadelfiakirkens visjon, mål og verdigrunnlag.Vi tilbyr:
Muligheten til å forme sin egen arbeidshverdag.
Lønn etter avtale.
50–100 % ansettelse etter avtale.Søknad med vedlegg sendes til gunhilde@filadelfiadrammen.no.

Med vedlegg menes CV, vitnemål, attester og annen relevant dokumentasjon.
No items found.