Evas Matkasse

Sammen for Drammen! En ekstra hånd i hverdagen.

Filadelfiakirken Drammen har en lang tradisjon med diakonalt arbeid. Evas Matkasse er et av arbeidene våre. Hver mandag kl. 18:00 er alle velkomne til å hente en pose med gratis mat i våre lokaler i Søren Lemmichs gate 1.

Evas Matkasse ble startet i 2016 og har vært et kjærkomment tilbud til mennesker som trenger støtte når livet røyner på. Hver uke kommer omlag 300 familier for å få mat. Vi er takknemlige for våre sponsorer som bidrar slik at byen vår blir litt varmere.

Grunnet økning av køen har vi begynt med kølapper. Hent kølapp kl. 16:00. De som ikke rekker dette, steller seg til høyre for inngangen kl. 18:00. Vi vil prøve å ordne enn pose mat til ALLE, men kan ikke garantere det til de uten kølapp.

Matutdeling mandager kl. 18:00 – Elvescenen i Søren Lemmichs gate 1. Alle er velkomne!

Vi går inn i en periode nå hvor vi skal registrere alle som får mat av oss. Vi vil innføre det som en standard: at man er eller blir registret. Kølapp-systemet vil fortsette parallelt med dette.

Fyll ut dette skjema: https://forms.office.com/e/sWqwf5PWid

1. juli er siste utdeling før 4 uker sommerstengt. Vi er tilbake 5.august.

Gratis billett til Drammensbadet
Ønsker du gratis billett til Drammensbadet i sommer? Send en mail til post@evasmatkasse.no. Vi har fått et begrenset antall billetter av kommunen, som først og fremst vil gå til de vi har kjennskap til fra tidligere.

(Drammen, Marienlyst | Nytt gratistiltak på Drammensbadet: – Mange unge går flere uker uten planer (dt.no))

Ønsker du å gi en gave til Evas Matkasse?

Vipps: #555649 Evas Matkasse – Filadelfiakirken Drammen

Kontonummer: 3000.63.89852